Traprenovatie PVC

Een traprenovatie met PVC overzettrede bestaat uit een compleet systeem waarmee alle onderdelen van een trap gerenoveerd kunnen worden. 

Een traprenovatie met PVC is zeer krasbestendig. Door de toplaag van 0.7mm gaat een traprenovatie met PVC overzettrede dan ook een leven lang mee.

Naast de krasbestendigheid zorgt de dempende werking van PVC voor een zeer laag contactgeluid. Hierdoor zal het geluid van stappen in grote mate gereduceerd worden.

traprenovatie pvc met vloer voorbeeld

Bijna elk soort trap

Vakkundig gerenoveerd met PVC

Met PVC Traprenovatie materialen kan bijna elk soort trap worden gerenoveerd. Denk hierbij aan dichte trappen, open trappen en in veel gevallen zelfs betonnen trappen. De mogelijkheden zijn dan ook bijna eindeloos bij traprenovaties met PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het renoveren van uw trap? Vraag dan nu via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden PVC Traprenovatie

Renovatie van A tot Z

Onze collectie PVC Traprenovatie materialen bestaat uit een zeer compleet systeem waarbij alle onderdelen van een trap vakkundig kunnen worden gerenoveerd. Denk hierbij aan zaken zoals de tredes, stootborden, wangen, verlichting en zelfs de trapboom van uw trap. Daarnaast is het ook mogelijk om uw hal of complete vloer door te laten leggen in hetzelfde decor.

traprenovatie pvc voorbeeld 1
voorbeeld overzetrede pvc traprenovatie

Systeem met klasse

HDF Drager met 0.7mm PVC Toplaag

Ons PVC Traprenovatie systeem is met recht een systeem met klasse te noemen. Met voelbare en natuurgetrouwe groeven in de toplaag is dit type traprenovatie bijna niet te onderscheiden van echt hout. De drager bestaat uit het sterke materiaal HDF met daarop een PVC plaat met een slijtlaag van 0.7mm en een R10 anti-sliplaag. Daarnaast is PVC zeer krasbestendig en zorgt het voor een laag contactgeluid. Kortom, alles wat je zoekt in een kwalitatieve traprenovatie.

Assortiment

Keuze uit 20 luxe decoren

Hebben jullie ook PVC vloeren in dezelfde kleur als mijn trap?

Ja, wij hebben de luxe decoren uit onze traprenovatie met PVC collectie ook in de vloeren variant.

Hoe kan ik mijn gerenoveerde trap het best onderhouden?

Bij oplevering van de werkzaamheden ontvangt u van ons gratis schoonmaakproducten. Wij zullen u tevens adviseren hoe u het beste uw trap kunt onderhouden.

Is een traprenovatie met PVC voorzien van een antisliplaag?

Ja, onze traprenovaties met PVC Overzettrede zijn voorzien van een R10 anti-sliplaag. Dit is de hoogste calssificiering voor traprenovatie materialen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn gerenoveerde trap?

U krijgt standaard 15 jaar garantie op uw gerenoveerde PVC trap. Deze garantie is van toepassing op fabricagefouten of ongebruikelijk slijtage van de materialen.

Veel gestelde vragen

En antwoorden

Veel gestelde vragen

En antwoorden

Hebben jullie ook PVC vloeren in dezelfde kleur als mijn trap?

Ja, wij hebben de luxe decoren ui onze traprenovatie met PVC collectie ook in de vloeren variant.

Hoe kan ik mijn gerenoveerde trap het best onderhouden?

Bij oplevering van de werkzaamheden ontvangt u van ons gratis schoonmaakproducten. wij zullen u tevens adviseren hoe u het beste uw trap kunt onderhouden.

Is een traprenovatie met PVC voorzien van een antisliplaag?

Ja, onze traprenovaties met PVC Overzettredes zijn voorzien van een R10 anti-sliplaag. dit is de hoogste classificering voor traprenovatie materialen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn traprenovatie met PVC?

U krijgt 15 jaar garantie op uw gerenoveerde PVC trap. Deze garantie is van toepassing om fabricagefouten of ongebruikelijke slijtage van de materialen.