Traprenovatie nieuwbouw trap

Wilt u de trap in uw nieuwbouwwoning laten renoveren? Wij bieden een ruim assortiment in verschillende materialen en kleuren.

Onze traprenovatie materialen zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en zeer veilig in gebruik. Hierdoor gaan onze trappen een leven lang mee.

Wij bieden standaard 15 jaar garantie op al onze traprenovatie materialen waardoor u zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe trap.

Traprenovatie CPL leisteen

Nieuwbouw trap

Laten renoveren

Heeft u een dichte trap die u wilt laten renoveren? Dan is een traprenovatie met CPL (Laminaat) een goede keuze. Wij kunnen met dit materiaal verschillende soorten trappen bekleden. Denk hierbij aan houten trappen en veel gevallen ook betonnen trappen .Wilt u graag een open trap laten bekleden? Bekijk dan eens onze HPL Traprenovatie materialen.

Mogelijkheden nieuwbouwtrap

Uw droomtrap samenstellen

Bij een traprenovatie met CPL kunnen wij de tredes, stootborden en wangen (zijkanten) van dichte trappen vakkundig renoveren. Een traprenovatie met CPL is wat betreft materiaalkeuze en mogelijkheden het instapmodel. Een prima keuze voor iedereen die zaken als trapverlichting etc niet noodzakelijk vind. Wilt u toch graag trapverlichting als optie? Bekijk dan eens onze traprenovaties met HPL.

traprenovatie van stairprofs
voorbeeld CPLoverzettrede t.b.v. traprenovatie

Kwalitatieve systemen

Keuze uit HPL, Hout en PVC

Een traprenovatie met CPL in combinatie met een HDF drager zorgt voor een kwalitatief goed systeem. Een traprenovatie met CPL gaat dan ook makkelijk 15 tot 20 jaar mee. Het is dan ook niet voor niets dat wij maarliefst 10 jaar garantie kunnen bieden op onze CPL Traprenovatie materialen. Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? Klik dan nu op onderstaande button.

Na welke periode kan mijn nieuwbouwtrap gerenoveerd worden?

Wij adviseren om na plaatsing van de trap 1 jaar te wachten voordat uw de trap laat renoveren. Zo ben u ervan verzekerd dat de trap is uitgewerkt en niet meer zal uitzetten of krimpen.

Kunnen jullie de vloer leggen in dezelfde kleur als mijn nieuwbouwtrap renovatie?

Ja, Met onze HPL materialen kunnen wij indien gewenst een bordes of gang/overloop doorleggen in dezelfde kleur. Met onze PVC materialen kunnen wij alle vloeren doorleggen in dezelfde kleur als uw trap.

Zijn jullie traprenovaties voorzien van een antisliplaag?

Ja, al onze traprenovatie materialen hebben een R10 antislip toplaag en zijn hierdoor uitermate veilig in gebruik.

Hoe lang heb ik garantie als ik mijn nieuwbouwtrap laat renoveren?

Wij geven standaard 15 jaar fabrieksgarantie op traprenovaties + 5 jaar garantie op de montage.

Veel gestelde vragen

En antwoorden

Veel gestelde vragen

En antwoorden

Hebben jullie ook Laminaat vloeren in dezelfde kleur als mijn trap?

Ja, wij kunnen uw vloer naadloos doorleggen met bijpassend laminaat in dezelfde kleur als de door u gekozen traprenovatie.

Hoe kan ik mijn gerenoveerde trap het best onderhouden?

Dit kunt u eenvoudig doen met de door ons meegeleverde schoonmaak producten. U krijgt van ons een schoonmaak setje gratis bij de oplevering van de werkzaamheden.

Is een traprenovatie met CPL voorzien van een antisliplaag?

Ja, de door ons gerenoveerde trappen zijn veilig in gebruik door de ge√Įntegreerde R9 anti-sliplaag.

Hoe lang heb ik garantie op mijn traprenovatie met CPL?

U krijgt 10 jaar product garantie op uw gerenoveerde trap. Deze garantie is van toepassing op fabricagefouten en ongebruikelijke slijtage van de materialen.